Home

Burghiu pamant manual bricostore oradea

Burghiu manual pentru pamant 120mm GF 1151. Burghiu manual pentru pamant 120mm GF 1151Detalii produsGreutate: 2. 45kg.

Adauga la favorite Alegeti un burghiu de pamant manual nu cu motor Distribuie Am cumparat acest burghiu fiind exasperat de Motoburghiul Technik TMD520 care nu a rezistat Oradea Azi 15: 16 Motoburghiu, foreza de pamant, 5CP 3 burghie in set FIGHTER GERMANY Forezasfredelburghiu de pamant manual. Gradina Unelte gradinarit accesorii Burghiu pamant motoburghiu sfredel SHNIDER 5.

2 KW 3 Burghie. Unelte Scule Feronerie Unelte si piese Nov 27, 2015 Se livreaza cu tot cu un burghiu pentru pamant, care masoara 100x800mm, permitand efectuarea de foraje semiadanci cu diametru redus. Configuratia indica un model utilizabil de catre o singura persoana, iar sistemul de pornire este din cel manual, la sfoara. Burghiu manual cu diametru de 150 mm, lungime total 1010 mm, lungimea spiralei 550 mm, adncimea max.

de gurire 800 mm, pentru efectuarea gropilor la plantarea pomilor, a gurilor de fixare a stlpilor etc. Livrm echipamente pentru ateliere, tehnic Burghiu manual pentru pamant, otel, D 15 cm, 1. 24 m la Dedeman. ro. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Foreze pamant pe site.

Foreze pamant manuale si Motoburghie Benzina de la 54. 99 Lei. Comanda Online sau din Magazinele Praktiker. Plata in Rate fara Dobanda. Produse de calitate. Am cumparat acest burghiu manual de la Dedeman, insa nu am apucat sal testez. Pare foarte fragil in comparatie cu celelalte din oferta lor.

Sunt curios daca al Dvs mai este intreg sau a cedat intre timp. Atentie totusi ca pentru pamant foarte uscat si de o consistenta mai tare, nu va functiona. In rest, sia facut treaba si este intreg.

Burghiu manual pentru pamant 4 cm, 6 cm, 8 cm, 12 cm, 15 cm, 20 cm. Gradina Unelte gradinarit accesorii 70 lei. Titu 3 sep Oradea 29 aug Fara fotografii: Burghiu sfredel pmnt manual. Gradina Unelte gradinarit accesorii Burghiu manual de sapat gropi in pamant Foreza pentru plantatat stalpii de gard la gradina Sfredel pentru plantat stalpi, pomi, butasi de vita. de la magazine cu 100 calificative pozitive si livrare din stoc.

Cumpara acum de pe Okazii. ro Foreza manuala, dimensiune burghiu 15 cm este un burghiu manual de pamant, model clasic, cu maner in forma de T. Folosit in activitatile din curte si gradina, pentru plantat flori, arbusti, butasi etc.

Functionaeza prin forta bratelor si permite obtinerea unor adancimi variabile de Brico Depot iti ofera mobilier de gradina BURGHIU MANUAL PENTRU PLANTAT in depozitul din Militari la pretul de 54. 00 Leibuc