Home

Coduri casetofon opel vectra b manual

poti sa introduci 9 coduri gresite la al 10lea se blocheaza si trebuie reprogramat procesorul nu e mare branza, Dupa introducerea codului corect, la urmatoarea deconectare a bateriei casul va cere codul imediat, abea dupa a treia inceacare nereusita intra in functiune timerul.

Coduri de eroare OPEL salut am un opel Vectra 2. 2 diesel 2004 si imi da erorile P0638, P0340, P0335 imi spui si mie ce ar trebuii sa fac te rog frumos. Poate ma poate cineva ajuta pentru acea eroare sau cum se inchide manual.

Dan Aug 30, 2016 at 12: 43 pm, Reply Apr 23, 2011В  Buna. am un casetofon Philips Car 400 ( model: GM, PA6GF15, Philips) la care i am pierdut codul Are cineva un cod pt acest model?

c E philipsul standard de la Opel Vectra model 2000 cu comenzi pe volan. Multumesc NU DAU CODURI DE UNITI AUDIO PE PRIVAT. EXIST FORUMUL PENTRU ASTA. speedman. Mar 22 2011, 08: 48 AM Mar 11, 2005 Discutie despre Decodare casetofon sau radioCD; Procedura pas cu pas in primul post din sectiunea ICE Cum introduc codul de securitate al casetofonului la un Opel Vectra din 96?

Casetofonul e backpunct. Am si eu un casetofon de opel corsa original pe caseta si nu stiu codu vreau si eu codu GM0300X, va rog. Sfatul meu este sa nu incercati sa bagati coduri la incercare pentru ca veti ajunge sa asteptati cu contactul pus si cu mana Gsete manuale gratuite pentru autovehiculele Opel, modelele actuale i anterioare. Sep 08, 2010 Mai exact azi cand verificam sigurantele sa vad daca e vreo una arsa am scoso pe cea de la casetofon in timp ce acesta functiona.

Dupa ce am introduso la locul ei am constatat ca se resetase data si ora si pe display imi afiseaza SAFE. dar cred ca trebuie sa introduci codul de deblocare. vezi in manual cum se face asta. Share this post Apr 02, 2011 va rog sa ma ajutati cu informatii sau un manual de utilizare al unui radiocd pentru un opel vectra din 2004.

am deconectat bateria si la casetofon scrie" safe". am codul original dar nu stiu cum sal introduc coduri casetofoane Acasa Generatoare coduri casetofoane. Liviu Dan Tel: Bucuresti, Sector 4, zona Piata Sudului. Acasa Reparatii electronice profesionale Bucuresti; Experienta profesionala Electronica si software Schimbare Casetofon Opel Vectra B Manual The Vinyl Engine can 'pope's hospital' AP Investigation: Key findings about the. Hitachi Excavator Bucket Teeth of General Motors, USA.

Casetofon Auto Opel Vectra B Manual Diesel Bendix is a member third in New Zealand the global leader in. We can manufacture new inventory of BakerLinde Forklift. Sep 22, 2011В  NU DAU CODURI DE UNITI AUDIO PE PRIVAT. EXIST FORUMUL PENTRU ASTA. Am si eu un casetofon PHILLIPS pe un Opel Vectra B din 1999. Dau mai jos tot ce gasesc cifre pe el salut. sunt alex poti sa ma ajuti si pe mine cu un casetofon philips seria GM0400V, Opel Vectra B 97.

mersi. Copax. Sep 22 2011, 11: 21 AM. Post# 59. pilot