Home

Cutie manuala sau automata bmw m5

Stie careva de ce sau a patit. o ca la un motor de 525d cutie automata din 2004 are momente ca uneori scoate fum rau alb albastrui numai cand o reduc, daca o calc sau merg constant nu mai scoate si treaba asta o face cam 5 10 minute si nu are un timp anume de la pornire ci cand o ia capul iar in timpul asta trage bine doar ca are un May 28, 2010 Cutie folosita de BMW (M5 E60, M3 E46 etc).

Chiar as ruga pe cineva sami spuna despre acest lucru. DSG: cutie folosita de VAG, foloseste 2 ambreiaje, cea mai banala explicatie ar fi: cand tu rulezi in treapta 2, treapta 3 e deja cuplata, schimbarea facanduse in acest mod practic instantaneu. Nov 08, 2012 Glumesc evident, fiecare cu ce ii place la masinile super sport gen Ferrari sau Lambo care ating suta in 3 secunde sau ceva de genu inteleg de ce pun cutie automata, dar la un BMW M5 sau M3 spre exemplu chiar nu inteleg, cu atat mai putin la Seria 3 si 5.

autovit. ro Aici poti gasi BMW M M5 Oferte noi si second hand disponibile in Autoturisme. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania Asemeni modelelor care iau urmat, vechiul BMW M5 E60 a fost oferit exclusiv intro versiune cu transmisie automata.

A existat insa si o exceptie de la aceasta regula, clientii americani primind inclusiv o varianta manuala. Apr 16, 2016В  Vreau sa cumpr un Opel insignia 2010 i nu tiu ce cutie sa aleg. automata sau manuala? Am neles ca pe insignia s a pus o cutie automata fcut de japonezi i anume aisin. Dec 05, 2015 Legat de cutie cred ca si automata si manuala sunt varinate bune deoarece masina este veche si in medie cele euro 3 nuprea au atat de pregnanta problema fumului.

Cele noi sunt mai pretentioase. Cuti automate picate e normal sa vezi, sunt destui care fac liniute, care le alearga deci e normal. Dac o cutie manual aga sau este mai zgomotoas atunci cnd motorul este rece i, automat, i cutia este rece, o cutie automat se comport puin mai diferit.

Mai exact, o s observi c schimbarea automat a treptelor, cu motorul rece, se face la o turaie mai mare dect normal. Si chiar daca la o cutie automata trebuie sa schimbi uleiul mai des ca la o cutie manuala, costurile tot nu vor fi aceleasi. Si o sati dai seama singur ca, daca tragi linie dupa un rulaj mare, de sute de mii de kilometri, ai facut bine ca ai ales o cutie automata. O disputa cel putin la fel de controversata precum benzina vs. diesel este si cea dintre cele doua feluri de transmisii: manuala sau automata.

Cutie de viteza manuala BMW X3 2008 Dezmembrari BMW X3 din anul 2008, in Suceava Suceava. Cutie de viteze manuala bmw x3 3. 0 tdi an fabricatie 2003 2008 in stare foarte buna. garantie la piese si livrarea lor in toata tara prin BMW M235i Xdrive, culoare alb mineral, piele crem, set cauciucuri iarna.